Delta på världens största konferens om mobbning – gå 2 betala för 1

World Anti-Bullying Forum arrangeras i år i Stockholm under v.44, 1-3 november

Hur har andra gjort för att skapa en trygg skola? Vad säger den senaste forskningen om kränkningar på nätet? Vilka insatser mot mobbning är mest effektiva? Hur kan rasism mot unga motverkas? Kom och dela era erfarenheter och möt kollegor, organisationer, beslutsfattare och forskare från hela världen!

Vi använder en modern plattform med 3D-teknik. Alla deltagare kommer att ha tillgång till konferensplattformen, där allt material kommer att finnas kvar i tre månader. WABF 2021 är en hybridkonferens vilket innebär att du kan delta på plats i Stockholm eller online i vår konferensplattform. Notera docka att detta erbjudandet gäller endast digitala biljetter.

Varför?

Flera undersökningar visar att mobbningen ökar i Sverige, trots att kunskapsläget om lösningar aldrig varit så här bra tidigare. Programmet på WABF täcker in olika aspekter av barns exponering för diskriminering, mobbning och andra former av våld och ger kunskap om både orsaker och effektiva insatser.

 

Vad du kan förvänta dig

  • Du tar del av 200 programpunkter med aktuell forskning och praktiska erfarenheter från hela världen.
  • Att möta forskare, praktiker och beslutsfattare som delar sina kunskaper i workshops, posterpresentationer, paneldiskussioner och muntliga presentationer.
  • Ingå i samtal och diskussioner med möjlighet att ställa frågor och dela och utbyta kunskap och erfarenheter.
  • Du har tillgång till alla presentationer och inspelningar i 3 månader efter konferensen.
  • Du möter utställare, både på plats och digitalt.
  • Som deltagare på plats kan du njuta av yogapass, öppningsmiddag i Stadshuset med god mat i en av världens vackraste städer.

Vad innebär erbjudandet?

Pris 3500kr. Ta med din kollega för 0 kr.
Erbjudandet gäller endast digitala biljetter.

Köp biljett här

Vill du köpa en ordinarie biljett och delta på plats? Anmäl dig här.